Wednesday 29 February 2012

REVIEW OF ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE CONCEALER



Prije svega, htjela bi nešto reći o svojem licu kako bi recenzija bila što vjerodostojnija.
Imam suhu do mješovitu kožu zimi, mjestimice čak izrazito suhu što određeni puderi mogu dodatno naglasiti i protiv toga se borim Melemom i onom običnom plavom Nivea kremom. Što se tiče ljetnih mjeseci, tih problema nema, već muku mučim s pjegicama. Nisam sklona miteserima i nemam problematičnu kožu, tako da jedino što zapravo zahtijevam od korektora jest da prekriva podočnjake, odnosno tamne krugove oko očiju, sakrije povremene bubuljice i zadnje, meni osobno najiritantnjije - ublaži otiske naočala na bočnim stranama nosa.


Bez korektora
Sa Korektorom



















 U ovom korektoru našla sam sve to sa ogromnim plusom dugotrajnosti na licu. Korektor je prije svega lagan na licu i namijenjen području oko očiju, jako dobro prekriva podočnjake, pogotovo ako se koristite tehnikom laganog tapkanja prstom umijesto razmazivanja.

Način nanošenja
 Dobro podnosi nadogradnju u više slojeva te bi se čak usudila reći da je potpuno neprimjetan na licu. Nikada, u skoro 2 godine koliko koristim ovaj korektor, nisam imala problem s nakupljanjem istog u borama ili porama i osjećajem težine ili masnoće na licu. Štoviše, baš kao što i njegov opis kaže STAY-IN-PLACE, ANTI-CERNES EXTRA LONGUE TENUE ovo je korektor koji nanesete ujutro i možete zaboraviti na popravljanje sigurno 8h ako ne i dulje (ovisno o tipu kože). Čak iako dodirujete prstima područje oko očiju neće se skidati.

Trenutno imam nijansu 01 LIGHT i nju sam koristila kako bi napravila recenziju.

Korektor dolazi u pakiranju od 7ml u tvrđoj plastičnoj ambalaži, ima SPF 10 zaštitni faktor i njegov rok trajanja nakon otvaranja je 24 mjeseci.

Želim također napomenuti da se troši sporo, uz moje svakodnevno korištenje, imam ga sigurno dovoljno za cijelu godinu.

Napomena: na slikama je stvaran prikaz bez programskog uljepšavanja.

2 comments: